Oversikt


Vår refusjons- og returpolicy varer i 30 dager. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet ditt, kan vi ikke tilby deg full refusjon eller bytte.

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Flere typer varer er unntatt retur. Bedervelige varer som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter som er intim- eller sanitærvarer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

Ytterligere ikke-returbare varer:

Gavekort
Nedlastbare programvareprodukter
Noen helse- og personlig pleieartikler
For å fullføre returen trenger vi en kvittering eller kjøpsbevis.

Vennligst ikke send kjøpet tilbake til produsenten.

Det er visse situasjoner der kun delvis refusjon gis:

Bok med tydelige bruksmerker
Enhver vare som ikke er i sin opprinnelige tilstand er skadet eller mangler deler av årsaker som ikke skyldes vår feil.
Enhver vare som returneres mer enn 30 dager etter levering

Refusjoner

Når returen din er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.

Hvis du blir godkjent, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.

Forsinket eller manglende refusjon

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din på nytt.

Ta så kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen er offisielt publisert.

Ta deretter kontakt med banken din. Det er ofte noe behandlingstid før refusjon bokføres.

Hvis du har gjort alt dette og du fortsatt ikke har mottatt refusjonen ennå, vennligst kontakt oss på ej-stene@online.no

Salgsvarer

Kun varer med ordinær pris kan refunderes. Salgsvarer kan ikke refunderes.

Utvekslinger


Vi erstatter kun varer hvis de er defekte eller skadet. Dersom du trenger å bytte den til samme vare, send oss ​​en epost på ej-stene@online.no og send varen din til: Eidsvågsveien 4, 5101 Eidsvågsneset.

Gaver


Hvis varen ble merket som en gave da den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.

Hvis varen ikke ble merket som en gave da den ble kjøpt, eller gavegiveren fikk bestillingen sendt til seg selv for å gi deg senere, vil vi sende en refusjon til gavegiveren, og de vil finne ut om returen din.

Frakt og retur


For å returnere produktet, må du sende produktet til: {Eidsvågsveien 4, 5101 Eidsvågsneset.

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar refusjon, vil kostnaden for returfrakt bli trukket fra refusjonen.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det kan ta før bytteproduktet ditt når deg, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta din returnerte vare.

Trenger hjelp?


Kontakt oss på ej-stene@online.no for spørsmål knyttet til refusjon og retur.