Eli Johanne Stene

Eli Johanne Stene er president i WIMA, medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Vest

Tidlig i femtiårene og har hatt mc-lappen siden 1991. Jobber fulltid som fysioterapeut i egen klinikk.

På grunn av utdannelse, barn og jobb; livet med andre ord, hadde jeg mange år borte fra motorsykkelen. I dag er jeg norsk ambassadør i Women Riders World Relay, norsk president i WIMA, Fylkessekretær i NMCUs MC Forum og nylig avgått styremedlem i NMCUs kretsstyre i Hordaland.

I garasjen har jeg en Triumph Street Twin; min klassiske skjønnhet. Jeg har en Yamaha MT07; min Wimaha. I tillegg: Min russiske kjærlighet; en gammel Ural med sidevogn. Jeg har også en Suzuki Bandit i Spania. Et rødt, lite monster som tar meg rundt i fjellene i Valenciaregionen.

Jeg har kjørt store deler av Sør-Norge, Danmark og store deler av Spania. Svingete asfalt er alltid en favoritt og siden Himalaya er på agendaen er MT07en satt opp til gruskjøring. Her skal det øves! Lofoten og Nord Norge er for vakkert til å gå glipp av. Det er også Skottland, Sicilia, Island…all dressed up – and places to go.

I tillegg til å kjøre sykkel, driver jeg med dykking, kajakk, fotografering og spansk-kurs.

Anette Sundsbak

Anette Sundsbak er visepresident i WIMA, medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Vest

Jeg nyter både soloturer en ettermiddag når hodet skal tømmes og lange utenlandsturer til sjelelig påfyll. Min aller første utenlandstur var Norge – Kroatia: Det gjorde inntrykk!

De fleste kilometerne er unnagjort innenlands, men Danmark og Tyskland er lett tilgjengelig. Færøyene var spesielt, med sine kun 600 km vei tilgjengelig. Jeg kan tenke meg å kjøre i Skottland og på Island, og har i tillegg Madonna-treffet i Italia på min skal-gjøre-liste.

Jeg er engasjert i mc-miljøet, både i WIMA sentralstyret og i WIMA Vest. Jeg kjørte også WRWR-stafetten og har flere år bak meg som styremedlem i NMCU Hordaland.

Når jeg ikke kjører sykkel, går jeg i fjellet, is-bader, broderer korssting (!) eller er i teateret. Som publikum.

Yvonne Thorup Almås

Yvonne Thorup Almås er økonomiansvarlig i WIMA, medlem av WIMAS sentralstyre og WIMA Vest

Jeg er i midten av 40 åra, tok lappen i 2013 og har kjørt i både inn og utland.

Jobber i helsevesenet som helsefagarbeider. Er utdannet økonom, men det har jeg aldri jobbet som. Kjører en BMW R 850 R, med navnet Baby Betty. Ja, jeg har en stor forkjærlighet for Betty Boop så derfor måtte jo min store kjærlighet sykkelen også få navn som følger den andre interessen.

Jeg var medlem i Sandefjord MC i mange år, men er fra høsten 2021 medlem i Pale Riders MC. Har tidligere også vært med å starte en annen klubb, som etter hvert ble en ren manneklubb. Har jobbet med organisasjon i over 10 år. Var aktivt med på Women Riders World Relay, er også aktiv innen Ride 4 kids.

Familie, venner og MC er det mitt liv består av, og det beste er å kunne planlegge neste langtur – om det er inn eller utland. Færøyene, Wales og Nordkapp er de store turene de siste årene.

Er langtur-kjører og elsker fortsatt å ligge i telt. Derfor er det viktig at også resten av husstanden kjører sykkel. Så er også å finne på diverse treff om sommeren.

Wenche Osnes Laabakk

Wenche Osnes Laabakk er medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Nordvest

Snart 50 og har hatt mc lappen siden 1993 (prøvde å forhandle med pappa om å få den i staden for bil når eg var 18, men måtte pent tjene opp til å betale den sjølv)

Har alltid hatt mc i hus, men hadde et opphold i kjøring når ungane var mindre. Startet med en Suzuki Savage 650, men gikk fort over til en Yamaha FJ1100. Har nå en Suzuki 650 V-Strom og en BMW K1600GTL på garden.

Jobber som Service Sales Specialist i ABB Marine. Gift, tre barn, to av dem og svigerdatter er oppe og går med mc kjøring og den siste starter lærekjøring til våren. Siste to åra har det blitt mer og mer kjøring land og strand rundt i Norges land.

Er ellers aktiv i Røde Kors som lokalforenings-leiar og i hjelpekorpset, styreleiar i den lokale frivilligsentralen og i en stiftelse.

Marit Salater Rotmo – PERMISJON

Marit Salater Rotmo er medlem av WIMAs sentralstyre og Wima Nordvest

Trønder fra Levanger, men bosatt i Surnadal på Nordmøre. 43 år og jobber som rådgiver for Møre og Romsdal Politidistrikt.

Tilbringer mye tid i flott Nordmørsk natur, på hytta eller på en motorsykkel i fritiden. Har 2 sykler, begge av typen Yamaha, en Fazer og en Drag Star. Begge morsomme sykler, men med veldig forskjellige kjøreegenskaper.

Kjører mye i eget fylke Møre og Romsdal med samboer og gode venner. Ikke kjørt mye i utlandet, men planlegger mange og lange turer i årene som kommer.

Kari Storstrand – PERMISJON

Kari Storstrand er medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Nord

50 år, gift og 4 barn. Er utdanna barne og ungdomsarbeider og jobba mange år som det. Jeg har kjørt buss i 10 år, noen år i Posten og har vært politisk aktiv i 12 år. Jeg har vært i bystyre, fylket og på stortinget. Spennende å være med, men nå vil jeg ut på nye eventyr. Jobber som medlever på Fossumkollektivet, rus/psykratri og stortrives der.

Friluftsliv og mc er mitt liv, utforske nye plasser på mc med telt og primus som baggasje, da er livet topp!

I garasjen vår er det 6 mc’er, jeg har bare 1 da; en BMW 1200GS. Begge sønnene mine og gubben kjører mc, så dette er en stor del av livene våre.

Gleder meg til å bli kjent med nye, flotte folk med interesse for mc.

Har kjørt det meste av Norge på kryss og tvers fra Lofoten og sørovet. Drømmen er nedover i Europa, listen er lang..

Monica A. Jacobsen, vikar for Marit Salater Rotmo

Monica Anita Jacobsen, medlem i WIMA sentralstyre som vikar for
Marit S. Rotmo samt Wima Trøndelag og Nord Vest.


Monica Anita Jacobsen, sitter i arbeidsgruppa i Wima Trøndelag og Nord Vest og fortiden inne i Wimas sentralstyre. 3 voksne barn, utdannet kokk og til daglig styrer jeg serveringen på Norges største badeland, Pirbadet i Trondheim. Så jeg serverer softis hele året 😉

Tok tung lappen i 1984,  men bare dager etter så flyttet jeg til Finnmark og videre til Svalbard så ble det ingen MC men snøscooter. Da min eldste sønn ville ta lett lappen, måtte mamma trå til med øvelses kjøring. Så siden 2005 så har jeg kjørt mer og mer. Nå har også min datter tatt MC lappen.

Har for tiden en Suzuki GSX650F som jeg er veldig glad i. Sommeren 2022 fikk jeg plutselig for meg at jeg vil opp å kjøre på Island. Da jeg er lang nok i hverdagen, men ikke for alle MCer så anså jeg at jeg må ta med egen MC til Island. Så nå har jeg kjøpt meg en BMW F700GS som det skal trenes på før turen forhåpentligvis blir sommeren 2023. De siste sesongene har jeg kjørt mye med venner, WIMAer og alene så det blir ca 15.000 km pr sesong. Hittils kun Norge og Sverige så får vi se hvor ferden går videre med årene. 

Da mine 3 barn er store så bruker jeg fritiden på mine egene fritidsinteresser som i tillegg til MC er 25.års aktivt medlemskap i Norske Kokkers Landsforening, ishockey supporter både nasjonalt og internasjonalt som inkl 4 VM (det 5 ble avlyst pga koronaen) og endel NHL kamper både i Europa og USA

Lene Sæther

Lene Sæther er medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Innlandet

Jeg er født i -63, og ble bitt av mc-basillen sent. Tok lappen i august 2020 uten å ha noe erfaring med eller i mc-miljøet.

Har ikke kjørt to-hjuling siden mopeden som ble “lagt på hylla” da jeg tok billappen som 18-åring. Har heller aldri vært passasjer på motorsykkel.

Men nå får jeg ikke kjørt nok og er sjeleglad for at jeg fant WIMA og jentene/damene her.

I tillegg til plassen som styremedlem i WIMA og leder for WIMA Innlandet, sitter jeg også i styret i NMCU Oppland.

Av utdannelse er jeg typograf og har jobbet i trykkerier og aviser. De siste 15 årene har jeg jobbet som eiendomsfotograf og reiser rundt for å ta bilder av hus, hytter og leiligheter for eiendomsmeglere. Kjører mye bil med mye utstyr å dra på, men ganger kan jeg bruke mc på jobb :-). Hjemme har jeg også fotostudio og kan ta på meg noe portrettfotografering.

Jeg flyr også drone, noe jeg har hatt tillatelse til å gjøre siden 2015.

Da jeg startet å kjøre mc kjøpte jeg meg en Honda CB500S 2002 mod for å ha noe rimelig og greit å starte med i tilfelle dette ikke var noe for meg.

Sent i desember 2020 kjøpte jeg meg en Yamaha MT07 2017 mod – og vi har lagt bak oss ca 12.000 km i år – noen helgeturer i Norge, men stort sett mange småturer i nærmiljøet.

Heidi Mehus Røed

Heidi Mehus Røed er medlem av WIMA sentralstyre og WIMA Buskerud

Er 55 + gift, mor til 2 og mormor til 2. Jeg tok lappen i 2021, og min første sykkel er en Kawasaki Vulcan S. Jeg er utdannet Urmakermester.

Min første uke med lappen startet med en alenetur fra Drammen til Sortland. Jeg var så bitt av basillen at jeg storkoste meg selv om det lengste oppholdet jeg hadde uten regn og/eller sludd var Korgenfjelltunnelen, den er 8 km btw.. 🫣

Opplevelsen fra fjordårets tur gav allikevel så positive minner at i år ble også min ektemann med på Norgesferie på motorsykkel med mange gode minner fra denne også.

Som annen hobby har jeg deretter med rifleskyting i fler år og også deltatt på Landskytterstevnet, men nå om dagen er det WIMA som står øverst på lista.