HVEM ER VI

Eli Johanne Stene

Eli Johanne Stene

President i WIMA, medlem av WIMAs styre og WIMA Vest

Tidlig i femtiårene og har hatt mc-lappen siden 1991. Jobber fulltid som fysioterapeut i egen klinikk.

På grunn av utdannelse, barn og jobb; livet med andre ord, hadde jeg mange år borte fra motorsykkelen. I dag er jeg norsk ambassadør i Women Riders World Relay, norsk president i WIMA, Fylkessekretær i NMCUs MC Forum og nylig avgått styremedlem i NMCUs kretsstyre i Hordaland.

I garasjen har jeg en Triumph Street Twin; min klassiske skjønnhet. Jeg har en Yamaha MT07; min Wimaha. I tillegg: Min russiske kjærlighet; en gammel Ural med sidevogn. Jeg har også en Suzuki Bandit i Spania. Et rødt, lite monster som tar meg rundt i fjellene i Valenciaregionen.

Jeg har kjørt store deler av Sør-Norge, Danmark og store deler av Spania. Svingete asfalt er alltid en favoritt og siden Himalaya er på agendaen er MT07en satt opp til gruskjøring. Her skal det øves! Lofoten og Nord Norge er for vakkert til å gå glipp av. Det er også Skottland, Sicilia, Island…all dressed up – and places to go.

I tillegg til å kjøre sykkel, driver jeg med dykking, kajakk, fotografering og spansk-kurs

Anette Sundsbak

Visepresident i WIMA, medlem av WIMAs styre og WIMA Vest

Jeg nyter både soloturer en ettermiddag når hodet skal tømmes og lange utenlandsturer til sjelelig påfyll. Min aller første utenlandstur var Norge – Kroatia: Det gjorde inntrykk!

De fleste kilometerne er unnagjort innenlands, men Danmark og Tyskland er lett tilgjengelig. Færøyene var spesielt, med sine kun 600 km vei tilgjengelig. Jeg kan tenke meg å kjøre i Skottland og på Island, og har i tillegg Madonna-treffet i Italia på min skal-gjøre-liste.

Jeg er engasjert i mc-miljøet, både i WIMA sentralstyret og i WIMA Vest. Jeg kjørte også WRWR-stafetten og har flere år bak meg som styremedlem i NMCU Hordaland.

Når jeg ikke kjører sykkel, går jeg i fjellet, is-bader, broderer korssting (!) eller er i teateret. Som publikum.

Yvonne Thorup Almås

Økonomiansvarlig i WIMA, medlem av WIMAS styre og WIMA Vest

Jeg er i midten av 40 åra, tok lappen i 2013 og har kjørt i både inn og utland.

Jobber i helsevesenet som helsefagarbeider. Er utdannet økonom, men det har jeg aldri jobbet som. Kjører en BMW R 850 R, med navnet Baby Betty. Ja, jeg har en stor forkjærlighet for Betty Boop så derfor måtte jo min store kjærlighet sykkelen også få navn som følger den andre interessen.

Jeg var medlem i Sandefjord MC i mange år, men er fra høsten 2021 medlem i Pale Riders MC. Har tidligere også vært med å starte en annen klubb, som etter hvert ble en ren manneklubb. Har jobbet med organisasjon i over 10 år. Var aktivt med på Women Riders World Relay, er også aktiv innen Ride 4 kids.

Familie, venner og MC er det mitt liv består av, og det beste er å kunne planlegge neste langtur – om det er inn eller utland. Færøyene, Wales og Nordkapp er de store turene de siste årene.

Er langtur-kjører og elsker fortsatt å ligge i telt. Derfor er det viktig at også resten av husstanden kjører sykkel. Så er også å finne på diverse treff om sommeren.

Heidi Mehus Røed

Medlem av WIMA styre og WIMA Buskerud

Er 55 + gift, mor til 2 og mormor til 2. Jeg tok lappen i 2021, og min første sykkel er en Kawasaki Vulcan S. Jeg er utdannet Urmakermester og hadde i fler år egen forretning.

 Min første uke med lappen startet med en alenetur fra Drammen til Sortland. Jeg var så bitt av basillen at jeg storkoste meg selv om det lengste oppholdet jeg hadde uten regn og/eller sludd var Korgenfjelltunnelen, den er 8 km btw..

Opplevelsen fra fjordårets tur gav allikevel så positive minner at året etter ble også min ektemann med på Norgesferie på motorsykkel med mange gode minner fra denne også.

Av tidligere styreerfaring kan jeg nevne: Regnskapsansvarlig styremedlem i Kampen skoles musikkorps, Norges Urmakerforbund, Sande Skytterlag, Nordre Vestfold Nærings og distriktsutvikling og nå sist men ikke minst WIMA Norway.

Som annen hobby har jeg deretter med rifleskyting i fler år og også deltatt på Landskytterstevnet, men nå om dagen er det WIMA som står øverst på lista.

Yvonne Richa

Medlem av WIMAs styre og WIMA Oslo 

Opprinnelig fra Halden, flyttet jeg til Oslo i 2017 etter å ha pendlet dit i ti år pga jobb 😛 Jeg er 77 modell, singel og stolt mor til to kule individer – J25 og G22. 

Det måtte både empty nest syndrome og en pandemi til før jeg endelig tok lappen i 2021; og jeg har ikke angret et sekund på det! Jeg har alltid elsket lyden av en motorsykkel som suser forbi, og nå får jeg endelig muligheten til å oppleve det selv. 

Jeg skylder på at jeg har mye å ta igjen på MC fronten, for de tapte år, så du finner meg på gruskurs og på bane, i garasjen med skrutrekker´n i en hånd og manualen i den andre, du finner meg på MC-treff, dagstur eller på langtur – med telt og sovepose bakpå min Yamaha Tracer 900 🙂

Når jeg ikke suser rundt på veiene, kan du finne meg på trening, der jeg gjerne utfordrer meg selv med olympiske løft og calisthenics, eller yoga og løping. Jeg har også en forkjærlighet for livemusikk og dans – og sommeren er ikke komplett uten Tons of Rock og Øya.

Ellers er jeg litt nerdy; utdannet software engineer og jobber som teknisk prosjektleder i News Media – og jeg elsker alt som har med tech å gjøre. Akkurat nå holder jeg på å lære meg content creation og videoredigering, og jeg har det alltid morsomt når jeg kan være kreativ og fortelle om mine MC eventyr gjennom video.

Bente-Irene Finseth

Varamedlem i WIMAs styre og Wima Trøndelag

Jeg er 56 år og har hatt MC-lappen siden 2003.

Er oppvokst på Trofors (Helgeland), og har bodd i Trøndelag i over 30 år så her får dere en god blanding av nordlending (arv) og trønder (miljø) som engasjerer meg i mye og sier det jeg mener…. 😉

Jeg er utdannet sivilingeniør og jobber i dag som senioringeniør og fagkoordinator i Statens vegvesen.

 I perioder har livet gitt overraskelser slik at det er sesonger jeg ikke har kjørt så mye MC, men jeg har mange fine turer både i Norge og våre naboland. Jeg kan like gjerne kjøre en kort som en lang tur – å kjøre motorsykkel gir en frihetsfølelse som det ikke er lett å sette ord på. Det vekker et sammensurium av gode følelser, av frihet, mestring, nærhet til sykkelen og til omgivelsene. Sanseinntrykkene forsterkes, og jeg bare koser meg så veldig når jeg setter meg på motorsykkelen.

Av andre hobbyer kan nevnes korps (nå «bare» korpsmamma), hund, håndball, friluftsliv samt håndarbeid i ledige stunder. Har styreerfaring fra ulike firma og organisasjoner, blant annet NMCU og NAF.

Kari Storstrand

Varamedlem av WIMAs styre og WIMA Nord

50 år, gift og 4 barn. Er utdanna barne og ungdomsarbeider og jobba mange år som det. Jeg har kjørt buss i 10 år, noen år i Posten og har vært politisk aktiv i 12 år. Jeg har vært i bystyre, fylket og på stortinget. Spennende å være med, men nå vil jeg ut på nye eventyr. Jobber som medlever på Fossumkollektivet, rus/psykratri og stortrives der.

Friluftsliv og mc er mitt liv, utforske nye plasser på mc med telt og primus som baggasje, da er livet topp!

I garasjen vår er det 6 mc’er, jeg har bare 1 da; en BMW 1200GS. Begge sønnene mine og gubben kjører mc, så dette er en stor del av livene våre.

Gleder meg til å bli kjent med nye, flotte folk med interesse for mc.

Har kjørt det meste av Norge på kryss og tvers fra Lofoten og sørovet. Drømmen er nedover i Europa, listen er lang..