Eli Johanne Stene

Eli Johanne Stene er president i WIMA, medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Vest

Tidlig i femtiårene og har hatt mc-lappen siden 1991. Jobber fulltid som fysioterapeut i egen klinikk.

På grunn av utdannelse, barn og jobb; livet med andre ord, hadde jeg mange år borte fra motorsykkelen. I dag er jeg norsk ambassadør i Women Riders World Relay, norsk president i WIMA, Fylkessekretær i NMCUs MC Forum og nylig avgått styremedlem i NMCUs kretsstyre i Hordaland.

I garasjen har jeg en Triumph Street Twin; min klassiske skjønnhet. Jeg har en Yamaha MT07; min Wimaha. I tillegg: Min russiske kjærlighet; en gammel Ural med sidevogn. Jeg har også en Suzuki Bandit i Spania. Et rødt, lite monster som tar meg rundt i fjellene i Valenciaregionen.

Jeg har kjørt store deler av Sør-Norge, Danmark og store deler av Spania. Svingete asfalt er alltid en favoritt og siden Himalaya er på agendaen er MT07en satt opp til gruskjøring. Her skal det øves! Lofoten og Nord Norge er for vakkert til å gå glipp av. Det er også Skottland, Sicilia, Island…all dressed up – and places to go.

I tillegg til å kjøre sykkel, driver jeg med dykking, kajakk, fotografering og spansk-kurs.

Anette Sundsbak

Anette Sundsbak er visepresident i WIMA, medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Vest

Jeg nyter både soloturer en ettermiddag når hodet skal tømmes og lange utenlandsturer til sjelelig påfyll. Min aller første utenlandstur var Norge – Kroatia: Det gjorde inntrykk!

De fleste kilometerne er unnagjort innenlands, men Danmark og Tyskland er lett tilgjengelig. Færøyene var spesielt, med sine kun 600 km vei tilgjengelig. Jeg kan tenke meg å kjøre i Skottland og på Island, og har i tillegg Madonna-treffet i Italia på min skal-gjøre-liste.

Jeg er engasjert i mc-miljøet, både i WIMA sentralstyret og i WIMA Vest. Jeg kjørte også WRWR-stafetten og har flere år bak meg som styremedlem i NMCU Hordaland.

Når jeg ikke kjører sykkel, går jeg i fjellet, is-bader, broderer korssting (!) eller er i teateret. Som publikum.

Yvonne Thorup Almås

Yvonne Thorup Almås er økonomiansvarlig i WIMA, medlem av WIMAS sentralstyre og WIMA Øst

Jeg er i midten av 40 åra, tok lappen i 2013 og har kjørt i både inn og utland.

Jobber i helsevesenet i en privat stiftelse; Signo Vivo. Er utdannet økonom, men det har jeg aldri jobbet som. Kjører en BMW R 850 R, med navnet Baby Betty. Ja, jeg har en stor forkjærlighet for Betty Boop så derfor måtte jo min store kjærlighet sykkelen også få navn som følger den andre interessen.

Jeg er medlem i Sandefjord MC, og har vært det i mange år. Har tidligere også vært med å starte en annen klubb, som etter hvert ble en ren manneklubb. Har jobbet med organisasjon i over 10 år. Var aktivt med på Women Riders World Relay, er også aktiv innen Ride 4 kids.

Familie, venner og MC er det mitt liv består av, og det beste er å kunne planlegge neste langtur – om det er inn eller utland. Færøyene og Wales er de store utenlandsturene de siste årene, ellers ble det Nordkapp i fjor sommer.

Er langtur-kjører og elsker fortsatt å ligge i telt. Så er også å finne på diverse treff om sommeren.

Wenche Osnes Laabakk

Wenche Osnes Laabakk er medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Nordvest

Snart 50 og har hatt mc lappen siden 1993 (prøvde å forhandle med pappa om å få den i staden for bil når eg var 18, men måtte pent tjene opp til å betale den sjølv)

Har alltid hatt mc i hus, men hadde et opphold i kjøring når ungane var mindre. Startet med en Suzuki Savage 650, men gikk fort over til en Yamaha FJ1100. Har nå en Suzuki 650 V-Strom og en BMW K1600GTL på garden.

Jobber som Service Sales Specialist i ABB Marine. Gift, tre barn, to av dem og svigerdatter er oppe og går med mc kjøring og den siste starter lærekjøring til våren. Siste to åra har det blitt mer og mer kjøring land og strand rundt i Norges land.

Er ellers aktiv i Røde Kors som lokalforenings-leiar og i hjelpekorpset, styreleiar i den lokale frivilligsentralen og i en stiftelse.

Marit Salater Rotmo

Marit Salater Rotmo er medlem av WIMAs sentralstyre og Wima Nordvest

Trønder fra Levanger, men bosatt i Surnadal på Nordmøre. 43 år og jobber som rådgiver for Møre og Romsdal Politidistrikt.

Tilbringer mye tid i flott Nordmørsk natur, på hytta eller på en motorsykkel i fritiden. Har 2 sykler, begge av typen Yamaha, en Fazer og en Drag Star. Begge morsomme sykler, men med veldig forskjellige kjøreegenskaper.

Kjører mye i eget fylke Møre og Romsdal med samboer og gode venner. Ikke kjørt mye i utlandet, men planlegger mange og lange turer i årene som kommer.

Kari Storstrand

Kari Storstrand er medlem av WIMAs sentralstyre og WIMA Nord

50 år, gift og 4 barn. Er utdanna barne og ungdomsarbeider og jobba mange år som det. Jeg har kjørt buss i 10 år, noen år i Posten og har vært politisk aktiv i 12 år. Jeg har vært i bystyre, fylket og på stortinget. Spennende å være med, men nå vil jeg ut på nye eventyr. Jobber som medlever på Fossumkollektivet, rus/psykratri og stortrives der.

Friluftsliv og mc er mitt liv, utforske nye plasser på mc med telt og primus som baggasje, da er livet topp!

I garasjen vår er det 6 mc’er, jeg har bare 1 da; en BMW 1200GS. Begge sønnene mine og gubben kjører mc, så dette er en stor del av livene våre.

Har kjørt det meste av Norge på kryss og tvers fra Lofoten og sørovet. Drømmen er nedover i Europa, listen er lang..

Gleder meg til å bli kjent med nye, flotte folk med interesse for mc.

Mary-Ann Hamsund Rikardsen

Mary-Ann Hamsund Rikardsen er vara til WIMAs sentralstyre og medlem WIMA Nord

Født i 1970, i Steigen, en perle i Nordland. Jeg kjørte opp til mc først i 2003 og har kjørt sykkel siden da.

De største ungene har vært med på sykkel når det passet seg. Vi fikk tvillinger i 2006, og den sesongen ble noe avkorta. Hadde valget å parkere sykkelen eller kjøpe en med sidevogn. Så de siste 10-11 årene har jeg kjørt gold ving med sidevogn. Den solgte jeg i år. Så kjøpte jeg en Yamaha Virago.

Jeg er utdannet vernepleier og jobber nå som avdelingsleder ved en bolig for voksne utviklingshemmede.

Jeg har vært medlem i NMCU i siden 2004. Jeg ble først valgt inn som vara i styret for Troms krets. De siste årene har jeg vært leder for kretsen, men på årsmøtet i år ble jeg nestleder siden jeg har overtatt som fylkessekretær.

Her oppe har vi et godt samarbeid med NAF mc og håper vi får fortsette med det. Har fokus på mc og sikkerhet.